Kwaliteitsindicatoren

2015

In 2015 liep er in de SEL Gent een onderzoek naar de 'kwaliteitsindicatoren MDO' in samenwerking met Prof. André Vyt van de Artevelde Hogeschool en Universiteit Gent . 

4 overlegorganisatoren hebben het toen getest en de resultaten werden voorsteld op 09 maart 2016.

--------------------------------------------------------------------------
2016

Vanaf september 2016 start er een nieuwe evaluatiefase van het meetinstrument. 

16 overlegcoördinatoren zullen het uitgebreid testen tot het voorjaar van 2017. 

Voor meer informatie kan u terecht bij de onderzoeker Prof. André Vyt van de Artevelde Hogeschool en Universiteit Gent (andre.vyt@arteveldehs.be).

-------------------------------------------------------------------------

2018

Er was voorzien om gedurende een jaar met dezelfde groep van overlegcoördinatoren verder te werken en 10% van alle MDO’s die doorgingen te registreren met PROSE.

Nadien zou dit opgevolgd worden door een feedbacksessie op basis van de geregistreerde gegevens met de bedoeling daaruit kwaliteitsverbeterende interventies te distilleren.
Door onder andere problemen met het gebruik PROSE als instrument zijn de overlegcoördinatoren vlugger afgehaakt dan voorzien en is het project vroegtijdig gestopt zonder betrouwbare gegevens.

SEL Zorgregio Gent vzw - AC - Portus Keizer Karelstraat 1 7° verdiep - 9000 Gent - Tel 09/266 70 44 - info@selgent.be | Faromedia

Beste bezoeker

De SEL Zorgregio Gent vzw houdt op te bestaan op 30/6/20. Vanaf 1 juli 2020 worden de activiteiten verdergezet door de Eerstelijnszones. Meer info over deze nieuwe structuur vindt u terug op www.eerstelijnszone.be. In het kader van deze omschakeling is onze website nog toegankelijk tot 1 december 2020. Uw mail wordt vanaf 29/6/20 doorgestuurd naar info@selgent.be tot 31/7/20. Nadien kunt u zich richten tot de eerstelijnszone van uw regio.

Aan iedereen - hartelijk bedankt voor de fijne samenwerking de voorbije jaren!