LMN

Zorgtrajecten - Lokaal Multidisciplinair Netwerk (LMN)

Een zorgtraject organiseert en coördineert de aanpak, de behandeling en de opvolging van een patiënt met een chronische ziekte. Momenteel zijn er twee zorgtrajecten uitgewerkt, namelijk voor patiënten met chronische nierinsufficiëntie en voor patiënten met diabetes type 2.

Een zorgtraject vertrekt van een samenwerking tussen 3 partijen, namelijk patiënt, huisarts en specialist. Om alle actoren te begeleiden en te ondersteunen werden de Lokale Multidisciplinaire Netwerken (LMN) opgericht. Om de zorgtrajecten te promoten en de werking van het LMN te coördineren, zijn er zorgtrajectpromotoren in dienst. Bij vragen of problemen kunnen alle betrokkenen uit de zorgverlening bij hen terecht.

Meer informatie hierover kunt u vinden op de website van LMN.

SEL Zorgregio Gent vzw - AC - Portus Keizer Karelstraat 1 7° verdiep - 9000 Gent - Tel 09/266 70 44 - info@selgent.be | Faromedia

Beste bezoeker

De SEL Zorgregio Gent vzw houdt op te bestaan op 30/6/20. Vanaf 1 juli 2020 worden de activiteiten verdergezet door de Eerstelijnszones. Meer info over deze nieuwe structuur vindt u terug op www.eerstelijnszone.be. In het kader van deze omschakeling is onze website nog toegankelijk tot 1 december 2020. Uw mail wordt vanaf 29/6/20 doorgestuurd naar info@selgent.be tot 31/7/20. Nadien kunt u zich richten tot de eerstelijnszone van uw regio.

Aan iedereen - hartelijk bedankt voor de fijne samenwerking de voorbije jaren!