Uw gegevens op de Sociale kaart?

De SEL (Samenwerkingsinitiatief Eerstelijnsgezondheidszorg) kreeg de opdracht van de Vlaamse Overheid om samen te werken aan één digitale Sociale kaart  voor heel Vlaanderen. Dit betekent dat wij zoveel mogelijk gegevens van de zorgverstrekkers uit onze zorgregio zullen verzamelen en up-to-date houden.

In deze databank vindt u zowel de contactgegevens van organisaties als van individuele hulp- en zorgverstrekkers uit Vlaanderen. De Vlaamse overheid wil hier vooral inzetten op gebruiksvriendelijke communicatie en gegevensdeling naar de patiënt, de zorgverlener en de overheid.
Op dit moment is het voor u als (discipline) niet altijd eenvoudig om een patiënt door te verwijzen naar een andere discipline door het versnipperde aanbod aan informatiekanalen. Ook patiënten vinden hun weg niet altijd terug in dit digitale labyrint van contactgegevens.

Het aanbieden van 1 databank die het gehele zorg- en welzijnslandschap van Vlaanderen in kaart brengt zal zeker een meerwaarde betekenen voor iedere betrokkene!  
De Sociale Kaart wordt gratis en zonder enig commercieel oogmerk aangeboden.
Uw gegevens worden uiteraard niet doorgegeven, tenzij hiervoor vooraf uitdrukkelijk de toestemming werd gegeven.  Als zorgverstrekker kunt u uw gegevens altijd verder aanvullen, corrigeren of verwijderen.

Werkt u graag mee aan het vervolledigen van de Sociale Kaart in Vlaanderen en bent u bereid om uw contactgegevens door te geven?

Dit kan door het webformulier in te vullen via deze link.

Na het invullen ervan ontvangt u dan een bericht met de ingevulde gegevens.

Indien u meerdere disciplines/beroepen beoefent dient u telkens per categorie een nieuw webformulier in te vullen. Meerdere praktijkadressen mag u in het vak “aanvullingen” vermelden.

Voor alle informatie kunt u steeds terecht op het
telnr 09/225 89 00.

SEL Zorgregio Gent vzw - AC - Portus Keizer Karelstraat 1 7° verdiep - 9000 Gent - Tel 09/266 70 44 - info@selgent.be | Faromedia